Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

SVZW met gehavende selectie naar VVOG

Geplaatst op 5 april 2013 door   ·   Geen reacties

Krabbe Paul SVZW  2012-11-17 375x   HOAWIERDEN – De afgelopen week stond voor SVZW vooral in het teken van komend seizoen. De Wierdenaren kondigden de komst van Ruud ter Heide en Christiaan Cicek aan en wisten daarmee al een duidelijk signaal af te geven dat er volgend seizoen opnieuw rekening met de ploeg van Paul Krabbe (foto) moet worden gehouden. Maar dat is toekomst muziek, vooralsnog telt alleen de huidige ploeg en de huidige aspiraties.

‘Natuurlijk zijn we heel blij dat we komend seizoen kunnen beschikken over Ter Heide en Cicek, maar daar staat ook tegenover dat er een aantal spelers zal vertrekken. Het is dus nog afwachten hoe we er dan precies voor staan’, kijkt Krabbe vooruit. ‘Voorlopig gaat het nog om dit seizoen. We hebben negen keer gelijk gespeeld, waarvan zes keer in een thuiswedstrijd. Dat is natuurlijk veel te veel. In elk geval te veel om kansrijk te zijn voor de titel. Het zal heel lastig worden om ONS Sneek nog te achterhalen, al moeten de resterende wedstrijden ook geen schoolreisjes worden. Het gaat er ook om dat we, indien nodig, klaar zijn voor de nacompetitie. Want promoveren blijft onverminderd onze doelstelling’, is Krabbe duidelijk over de situatie bij SVZW.

‘Tegen VVOG zal het heel lastig worden, want we missen nogal wat spelers.’ De ervaren oefenmeester weet vervolgens een flinke lijst met namen te noemen die om verschillende redenen ontbreken bij SVZW. Nigel Michels, Tim Engbers, Burak Tekay, Jordi van Ek, Tom Prumers, Niels ten Hoeve en Jonathan Vosselman zijn er allemaal niet bij wanneer SVZW aftrapt in Harderwijk. ‘We reizen onbevangen naar Harderwijk, met een team dat, ondanks de blessures en schorsingen, representatief is. We willen proberen, ondanks de gehavende selectie, een goede prestatie neer te zetten.’

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief