Vrijdag 26 juli 2024

SVZW met moeite door in beker

Geplaatst op 27 januari 2011 door   ·   Geen reacties

25 januari 2011
RIJSSEN – SVZW heeft zich, ten koste van de reserves van Excelsior’31, geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. In Rijssen werd het 3-1 voor de hoofdklasser.

Voor de rust gebeurde er weinig en hielden beide ploegen elkaar knap in evenwicht. Excelsior was zelfs nog dicht bij de openingstreffer.

Na de rust ging het snel. Gerald ten Hove bracht de thuisploeg verrassend op voorsprong. Negen minuten later was weer gelijk via Gert Jan Tamerus. Na zestig minuten spelen moest SVZW verder met tien man. Marnix Smit moest met direct rood inrukken vanwege het onderuithalen van een doorgebroken speler. Toch was de hoofdklasser op tijd bij de les en nam via Tom Prümers de voorsprong. Vijf minuten voor tijd zette Rob Meijerink met een knap schot de eindstand op 1-3.

Saasveldia – De Tubanters werd afgelast.