SVZW na nederlaag nog dieper in de problemen

Geplaatst op 7 april 2012 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Het voor SVZW cruciale duel met HHC is voor de Wierdenaren geëindigd in een grote teleurstelling. Daar waar drie punten noodzaak waren, eindigde het duel in een 4-1 overwinning voor de bezoekers.

De eerste tien minuten wist SVZW datgene te doen waar om gevraagd werd, domineren en scoren. Een schot van Machiel van Keulen werd gekeerd, waarna Dewi Perik alsnog voor de 1-0 kon zorgen. Lang konden de Wierdenaren niet van de voorsprong genieten. Zeven minuten na de openingstreffer had Stijn Pol voor de gelijkmaker gezorgd en Hielke Penterman HHC op voorsprong gebracht.

Nog voor rust zorgde HHC voor de beslissing. Offringa en opnieuw Pol zorgden er voor dat de wedstrijd al voor rust beslist was. Na de thee ging SVZW met de moed der wanhoop op zoek naar een beter resultaat. Het geroutineerde HHC bleef eenvoudig overeind en zag de zege geen moment meer in gevaar komen.

Door de nederlaag is het duel van aanstaande maandag, wanneer Capelle op bezoek komt nu min of meer de laatste kans voor SVZW om nog kans op handhaving te houden.

SVZW – HHC 1-4 (1-4)
10. Perik 1-0, 13. Pol 1-1, 17. Penterman 1-2, 30. Offringa 1-3, 45.+3 Pol 1-4.
SVZW: Doornbos, Parnela, Zwiers, Sahin (46. Maris), Gobel, Smit, de Graaf, Engbers (40. Ten Hoeve), van Keulen (81. B. Kamphuis), Mulderije, Perik.