Zondag 19 mei 2024
Twentesport

SVZW onderuit in duel dat gewonnen had moeten worden

Geplaatst op 31 maart 2012 door   ·   5 Reacties

WIERDEN – Het degradatieduel met Harkemase Boys is voor SVZW uitgelopen op een grote teleurstelling. Vooraf was duidelijk dat de Wierdenaren alleen gebaat zouden zijn bij een overwinning. Na een 1-0 voorsprong bij rust ging SVZW alsnog met 3-1 onderuit.

Na een half uur bracht Tom Prumers SVZW op voorsprong. Voor de rest kende de eerste helft weinig hoogtepunten. Met de 1-0 voorsprong leek SVZW een goede stap te gaan zetten richting handhaving in de Topklasse.

Na de hervatting zette Harkemase Boys aan/ Na een uur zorgde Oebele Schokken voor de gelijkmaker. Twintig minuten voor tijd bracht Harvey Bischop het veel feller spelende Harkema zelfs op voorsprong. Tien minuten voor tijd zorgde Schokker met zijn tweede treffer voor de definitieve beslissing.

SVZW – Harkemase Boys 1-3 (1-0)
Scoreverloop:
31. Prumers 1-0, 61. Schokker 1-1, 69. Bischop 1-2, 80. Schokker 1-3.
SVZW: Doornbos, Parnela, Prümers (46. Van Keulen), Smit, de Graaf, Göbel, Zwiers, Engbers (65. Maris), Altink (70. B. Kamphuis), ten Hoeve, Perik.

Delen is sportief

Reacties (5)

 1. Jan says:

  Klasse Harrekieten

 2. prem says:

  de harrekieten waren heer en meester in de 2e helft,oebele schokker wat een geweldige voetballer,daar leunt heel harkemase boys op.

 3. gerard says:

  Hebben ze daarvoor nou met de kerstdagen doorgetraind, conditioneel zat het prima volgens die fantast. maar dat was onder wesseling niet anders. Weg met die kraay. freddy ga met hsc praten en probeer krabbe de laatste wedstrijden te strikken hij alleen kan je redden denk ik en die paar euro,,s kunnen er ook nog wel bij

 4. prem says:

  kraay wil alles op alles zetten om de zwaluwen in de topklasse te behouden,
  aftellen is begonnen paasweekend hhc en cappelle,zware opgave voor hun………………….
Archief