Woensdag 8 mei 2024

SVZW onderuit in duel dat gewonnen had moeten worden

Geplaatst op 31 maart 2012 door   ·   5 Reacties

WIERDEN – Het degradatieduel met Harkemase Boys is voor SVZW uitgelopen op een grote teleurstelling. Vooraf was duidelijk dat de Wierdenaren alleen gebaat zouden zijn bij een overwinning. Na een 1-0 voorsprong bij rust ging SVZW alsnog met 3-1 onderuit.

Na een half uur bracht Tom Prumers SVZW op voorsprong. Voor de rest kende de eerste helft weinig hoogtepunten. Met de 1-0 voorsprong leek SVZW een goede stap te gaan zetten richting handhaving in de Topklasse.

Na de hervatting zette Harkemase Boys aan/ Na een uur zorgde Oebele Schokken voor de gelijkmaker. Twintig minuten voor tijd bracht Harvey Bischop het veel feller spelende Harkema zelfs op voorsprong. Tien minuten voor tijd zorgde Schokker met zijn tweede treffer voor de definitieve beslissing.

SVZW – Harkemase Boys 1-3 (1-0)
31. Prumers 1-0, 61. Schokker 1-1, 69. Bischop 1-2, 80. Schokker 1-3.
SVZW: Doornbos, Parnela, Prümers (46. Van Keulen), Smit, de Graaf, Göbel, Zwiers, Engbers (65. Maris), Altink (70. B. Kamphuis), ten Hoeve, Perik.