SVZW speelt gelijk, op bezoek bij Harkemase Boys

Geplaatst op 10 november 2012 door   ·   Geen reacties

HARKEMA – SVZW heeft niet meer dan een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Harkemase Boys. De Wierdenaren kwamen door Tim Engbers en Dewi Perik twee keer op voorsprong. Jelmer Slager scoorde twee keer tegen, waardoor het duel in 2-2 eindigde.

In de openingsfase kreeg SVZW al enkele goede mogelijkheden, maar slaagden Dewi Perik en Tim Engbers er niet in te scoren. Na 22 minuten wist Jordi Kamphuis (foto) de 1-0 binnen te werken. De Oldenzaler had na zes invalbeurten weert eens een basisplaats gekregen van zijn coach Paul Krabbe en bekroonde diens keuze dus met de openingstreffer. Kort voor rust echter kwam de thuisploeg weer op gelijke hoogte, door een raak afstandsschot van Jelmer Slager.

Nadat Perik SVZW opnieuw op voorsprong had gebracht, leek de ploeg van trainer Paul Krabbe goed te zitten. Toen minuten voor tijd zorgde Slager er met zijn tweede treffer van de middag voor dat de stand opnieuw gelijk werd. Daar mocht SVZW nog het meest gelukkig mee zijn, want in de slotfase had de thuisploeg, gezien de kansen die er waren, ook nog kunnen winnen.

Door het gelijke spel blijft SVZW derde. De Wierdenaren hebben nu een achterstand van vier punten op ONS Sneek.

Harkemase Boys – SVZW 2-2 (1-1)
22. Kamphuis 0-1, 38. Slager 1-1, 49. Perik 1-2, 81. Slager 2-2