Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

SVZW treft met HZVV een tegenstander in topvorm

Geplaatst op 8 maart 2013 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Nadat SVZW afgelopen weekend niet verder kwam dan een gelijkspel tegen Flevo Boys, zullen de Wierdenaren, om de strijd om de titel niet te verliezen, alleen gebaat zijn bij overwinningen in de resterende duels. Zelfs dan nog zijn de Zwaluwen afhankelijk van de resultaten van ONS Sneek, dat een voorsprong van drie punten heeft op de Wierdenaren.

Hoewel SVZW al een periodetitel op zak heeft en zich in elk geval verzekerd weet van deelname aan de nacompetitie, zullen de Wierdenaren vanzelfsprekend veel liever het seizoen vroegtijdig afsluiten met de kampioenstitel en een terugkeer naar de Topklasse. Zaterdag wacht met HZVV een ploeg in vorm, die ook nog eens wat recht heeft te zetten tegen SVZW, want eerder in het seizoen wonnen de Wierdenaren op eigen veld met 7-0.

Na de winterstop vergaat het de Hoogenveners aanmerkelijk beter dan voor de onderbreking. ONS Sneek werd met 3-1 verslagen, DVS’33 moest Hoogeveen verlaten met een 3-1 verliespartij, Flevo Boys werd in eigen huis met 0-1 verslagen en afgelopen zaterdag werd Berkum afgetroefd met een 0-1 winst in Zwolle. Daarmee behaalde de ploeg uit Hoogeveen twaalf punten uit de laatste vijf duels. SVZW mist nog steeds Jordi Holtkamp (hamstringblessure), Bas Woesthuis (enkelblessure) en Tim Engbers (hersenschudding).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief