SVZW verzuimt grote slag te slaan

Geplaatst op 16 april 2011 door   ·   1 Reactie

WIERDEN – SVZW had vanmiddag een voorschot kunnen nemen op promotie naar de Topklasse, maar heeft het op eigen veld met een 2-2 remise tegen SDC Putten nagelaten te profiteren van het 1-1 gelijkspel van nummer twee WHC, dat tegen het laag geklasseerde PKC‘83 speelde.

In de slotminuten kwam SDC Putten in Wierden nog op gelijke hoogte (2-2), terwijl SVZW leek af te stevenen op een overwinning. Lang stond het 2-0 door doelpunten van Nick de Graaf (foto) en Machiel van Keulen. In de laatste tien minuten snoepte Putten toch nog een puntje. Joey Ngarigota maakte de aansluitingstreffer, in de tweede minuut van de blessure tijd deed Melvin Bresser SVZW pijn met de 2-2. Het verschil op de ranglijst blijft dus hetzelfde. SVZW heeft vier punten voorsprong met nog drie wedstrijden te gaan.

Scoreverloop: 25. De Graaf 1-0, 56. Van Keulen 2-0, 83. Ngarigota 2-1, 90+2. Bresser 2-2
Bijzonderheden: 57. SDC Putten-trainer Jan Boes krijgt rood wegens commentaar op de arbitrage