Zondag 23 juni 2024
Twentesport

SVZW wil sterke seizoenstart goed vervolg geven

Geplaatst op 13 oktober 2017 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – SVZW is met zeven punten uit de eerste drie duels het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. De Wierdenaren staan op basis van een iets slechter doelsaldo dan koploper Flevoboys tweede. Een goed resultaat tegen ASV Dronten kan betekenen dat de trots van Wierden de koppositie overneemt.

Winnen van Dronten is geen eenvoudige opgave. ASV Dronten kwam vorig jaar uit in de hoofdklasse, maar aan het eind van het seizoen degradeerde het team naar de eerste klasse.  Net als SVZW wil Dronten graag terug naar de Hoofdklasse. Of dat dit seizoen gaat lukken is maar zeer de vraag, gezien de twee punten uit de eerste drie duels.

SVZW is wel goed aan de competitie begonnen. Toch leken de Wierdenaren afgelopen week op weg naar een nederlaag. Tegen een sterker Flevo Boys kwam SVZW op een 2-0 achterstand. Doelpunten van Maarten Jansen en Ferdi ter Avestzorgden ervoor dat het duel in de polder alsnog gelijk eindigde. Geen ov overwinning, maar tenminste ook geen nederlaag.

Om de goede start van het seizoen een passend vervolg te geven zal er gewonnen moeten worden van Dronten, lukt dat dan heeft SVZW een van de beste seizoensstarts sinds jaren.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief