Woensdag 24 april 2024

SVZW wint ook van Dronten en blijft medekoploper

Geplaatst op 14 oktober 2017 door   ·   1 Reactie

WIERDEN – SVZW heeft de thuiswedstrijd tegen ASV Dronten op eenvoudige wijze gewonnen. Na een 2-0 stand halverwege, door treffers van Sahbaz en Jansen, werd het na rust 3-1. Jansen tekende ook voor de derde Wierdense treffer.

Sterk SVZW
SVZW bleek veel te sterk voor de bezoekers uit Dronten. De Wierdenaren trokken het duel vanaf de aftrap naar zich toe. Na elf minuten was er de verdiende voorsprong. Yessin Maskoul kwam in het strafschopgebied in balbezit maar zag dat Deniz Shabaz er nog beter voor stond. Voor Shabaz was het eenvoudig scoren. Ook na de snelle voorsprong bleef SVZW zoeken naar meer treffers. Het duur tot de laatste fase voor rust voordat de voorsprong werd vergroot. Met een rake kopbal zorgde Maarten Jansen ervoor dat SVZW met een comfortabele voorsprong richting de kleedkamer ging.

SVZW ook na rust veel beter
Na rust kende het duel eenzelfde spelbeeld. SVZW controleerde de wedstrijd en ASV Dronten probeerde wel terug te komen, maar het kwaliteitsverschil was simpelweg te groot. Met zijn tweede van de middag bracht Jansen de stand op 3-0. SVZW verzuimde de score verder op te voeren en kreeg vlak voor tijd nog een tegentreffer te incasseren door een doelpunt van Ntalu.

Veel maakte het allemaal niet uit. SVZW boekte een dikverdiende overwinning. Doordat ook Flevo Boys won, met 1-4 bij Vroomshoopse Boys, blijft SVZW medekoploper, al is het doelsaldo van de ploeg uit Emmeloord beter.

SVZW – ASV Dronten 3-1 (2-0)
Scoreverloop: 11. Sahbaz 1-0, 37. Jansen 2-0, 76. Jansen 3-0, 87. Ntalu 3-1
Opstelling SVZW: Veldwachter, Kamperman Leferink, Wensing (78. Borghuis), Basut , Pothast (73. Knol), Lubbers, Sahbaz,Ter Avest (60. Woesthuis), Makoul, Jansen.