Zondag 21 juli 2024
Twentesport

SVZW zonder Holtkamp en Engbers tegen Flevo Boys

Geplaatst op 1 maart 2013 door   ·   Geen reacties

WIERDEN – Nadat SVZW afgelopen week twee punten in wist te halen ten opzichte van koploper ONS Sneek, staat er voor deze week voor zowel de Wierdenaren als voor Sneek een duel tegen een laag geklasseerde tegenstander op het programma. Om mee te blijven doen in de strijd om de titel zal er dus gewonnen moeten worden van Flevo Boys.

Juist nu het seizoen de beslissende fase in gaat, krijgt SVZW te maken met blessures en schorsingen. De Wierdenaren zullen  Jordi Holtkamp enige tijd moeten missen door een hamstringblessure , opgelopen in de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk. Ook Tim Engbers is er zeer waarschijnlijk niet bij, als gevolg van hersenschudding, opgelopen  in de wedstrijd tegen ONS Sneek.Daar tegenover staat de terugkeer van Michael Wensing, die afgelopen week geschorst was.

SVZW trainer Paul Krabbe gaf eerder in de week aan graag de lijn die ingezet is door te willen trekken. ‘We treffen met Flevo Boys een tegenstander die in goeden doen verkeert. Ik verwacht dat ze in zullen zetten op een punt en het spel aan ons zullen laten. Daarin schuilt voor ons het gevaar, dat wanneer wij zelf niet scoren, de goal zomaar aan de andere kant zou kunnen vallen. Het is zaak voor ons om de ruimtes klein te houden en scherp te zijn in de passing.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief