Donderdag 18 april 2024

Thuisverlies voor HSC’21 en voor Quick’20; twee keer 3-4

Geplaatst op 3 november 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – Zowel derde-divisionist HSC’21 als hoofdklasser Quick’20 verloor vandaag op eigen veld en ook nog eens beide met 3-4.

De ploeg uit de Haaksbergen ploeg moest zijn meerdere erkennen in Hercules en de Oldenzaalse club legde het af tegen Emmen.

HSC’21-Hercules 3-4 (1-2)
Twee vroege en vooral onnodige doelpunten van Tyrane Fonville namens de Utrechters in de eerste twintig minuten braken HSC’21 op. Kort voor rust kwam de Haaksbergse ploeg door een goal van Desney Bruinink dichterbij en kort na de rust scoorde Stef Ottink de gelijkmaker. Daarna kwam de grote herhaling, want weer liet het team van trainer Daniël Nijhof de bezoekers opnieuw weglopen, door treffers van Nathan Bijl en Floris Burgers, maar dit keer kon HSC’21 niet meer langszij komen, want het bleef bij de aansluitingstreffer van weer Desney Bruinink.

Quick’20-Emmen 3-4 (1-0)
Het begon goed voor de Oldenzalers, maar eindigde in mineur, want uiteindelijk bleef de thuisploeg met lege handen achter. Bij rust stonden de Boeskoolboys nog met 1-0 voor door een treffer van Luuk Geelen, maar een stevig offensief van de Drenten zorgde snel naar de hervatting voor 1-3 door twee doelpunten van Patrick Eberhard en eentje van Thom Alders. Daarna werd het kermis, want invaller Cem Köse maakte er 2-3 van. Opnieuw sloeg Emmen terug toen Glenn Arts 2-4 op de borden bracht. Nog één keer kwam Quick’20 terug en wéér door Köse, maar daar bleef het bij.