Tiental HSC’21 in slotfase naast FC Lienden

Geplaatst op 25 november 2012 door   ·   Geen reacties

LIENDEN – HSC’21 heeft in de slotfase gelijk weten te spelen tegen FC Lienden. De ploeg keek met nog twintig minuten op de klok tegen een 2-1 achterstand aan en was aanvoerder Sven Weustink verloren door een rode kaart. Toch werd via doelpunten van Appie Altunbas, vlak na de 3-1 van Lienden, en Remy Raterink (foto), een penalty in de laatste minuut, gelijk gespeeld met 3-3.

De rode kaart van Sven Weustink in de 68ste minuut leek het breekpunt in de wedstrijd te worden. Nadat hij twee keer geel kreeg, moest hij vertrekken. Uit de vrije trap die resteerde werd door Lienden 2-1 gescoord. Eerder in de wedstrijd had Lienden al een voorsprong genomen door een doelpunt van Özturk en had Mart Schutten voor de gelijkmaker gezorgd.

HSC’21 bleef het wel proberen, maar zag met nog zeven minuten spelen de voorsprong vergroot worden naar 3-1. Het antwoord volgde echter snel, want een minuut later maakte Appie Altunbas de aansluitingstreffer. Remy Raterink mocht in de laatste minuut vervolgens aanleggen vanaf elf meter en faalde niet, waardoor het duel in een gelijkspel eindigde.

Hoewel er niet werd verloren, schiet HSC’21 niet echt op met het gelijkspel en blijft het dertiende in de zondag topklasse.

FC Lienden – HSC’21 3-3
1-0 Öztürk (39.), 1-1  Schutten (50.), 2-1 Rosalia (80.), 3-1 Echahbouni (83.), 3-2 Altunbas (84.), 3-3 Raterink (pen, 90.)
Rode kaart: Sven Weustink (78., twee keer geel)
Gele kaart: Mo Ajiach, Remco Speelziek (FC Lienden), Stef Ottink (HSC’21)
Opstelling HSC’21: Melvin Koetsier, Sven Weustink, Mart Stokkers (71. Appie Altunbas), Freek Grondman, Caglar Uguz (46. Waldo Rhebergen), Mart Schutten, Rob Temmink (46. Erik Wassens), Erwin Nieuwboer, Stef Ottink, Remy Raterink, Bas ter Hogt.