Maandag 20 mei 2024
Twentesport

Avontuur SVZW in topklasse nadert einde

Geplaatst op 21 april 2012 door   ·   9 Reacties

WIERDEN – Het Topklasse-avontuur van SVZW lijkt zijn einde te naderen. Na de 5-0 nederlaag van vorige week tegen FC Lisse, gingen de Wierdenaren opnieuw fors onderuit. Op eigen terrein leden de Zwaluwen tegen Noordwijk een 6-1 nederlaag.

Na een aftastende openingsfase was het FC Lisse dat na twintig minuten op voorsprong kwam. Kort daarna werd het 0-2, door Kogeldans die ook de eerste treffer voor zijn rekening nam. Kort voor rust kwam SVZW terug in de wedstrijd. Een schot van Tim Engbers wordt in tweede instantie door Jordi Kamphuis binnen getikt.

Kort na de hervatting zorgde Goncalves met de 1-3 voor de beslissing. Na een uur werd het 1-4 door Leonard, waarna De Ridder koppend de stand op 1-5 bracht. Kort voor tijd werd het ook nog 1-6 door invaller Manaputty.

Omdat Harkemase Boys en Barendrecht hun wedstrijden wel wisten te winnen, begint de situatie voor de ploeg van de trainers Kraay en De Kruijff (foto) uitzichtloos te worden. Het gat met de veilige twaalfde plaats in opgelopen tot vijf punten. Ook de nacompetitieplek is inmiddels drie punten van De Zwaluwen verwijderd. Daarbij opgeteld het feit dat in de volgende speelronde een uitwedstrijd tegen titelkandidaat Rijnsburgse Boys op het programma staat, zorgt er voor dat er wel heel vreemde dingen moeten gebeuren, wil SVZW zich nog veilig spelen.

SVZW – Noordwijk 1-6 (1-2)
Scoreverloop:
23. Kogeldans 0-1, 29. Kogeldans 0-2, 45+1 J.Kamphuis 1-2, 59. Goncalves 1-3, 63. Leonard 1-4, 69. De Ridder 1-5, 89. Manaputty 1-6

SVZW: Achterhoek, Van Keulen, De Graaf, Gobel, Mulderije, Smit, Ozcan (31. Ten Hoeve), Engbers, J.Kamphuis, Perik (40. Maris).

Delen is sportief

Reacties (9)

 1. Jan says:

  Gelukkig! Weg met die 2 aso’s heb je ze gehoord voor de rust ! wieberen met die gasten vandaag nog ! aub.

 2. Gert says:

  Wat bij Bayern in de kleedkamer gebeurd is hebben ze vorige week ook al in Wierden meegemaakt; maar ja je klapt niet uit de school dat blijft binnenskamers; Niels kom gauw terug naar Excelsior ’31.

 3. prem says:

  nee jan ik niet wat zeiden ze dan?

 4. Gert says:

  op de platte wagen met die 2 door Wierden en de 2 sponsoren in de cabine ;-)))))

 5. wim says:

  jan nog een weekje en je wachten word beloond….

 6. Ben says:

  Mooier kan niet

 7. prem says:

  nog 2wedstrijden voor de boeg hopen dat de zwaluwen wel de nodige punten pakken,
  5 mei moeten ze tegen rijnsburgse boys
  hopen dat ze wel winnnen kunnen ze spakenburg in het zadel helpen voor het kampioenschap

 8. Albert says:

  misschien Hiddink voor 2 wedstrijden inhuren; geld speelt geen rol toch bij deze club ????

 9. prem says:

  optimistisch blijven albert theoretisch kan het nog nu de praktijkt ze strijden wel voor elke meter vind ik
Archief