Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Topklasser Excelsior’31 is geïnteresseerd in Cenk Uguz

Geplaatst op 14 mei 2012 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Het ziet ernaar uit dat HSC’21 ook Cenk Uguz nog gaat verliezen. De middenvelder heeft zijn vizier gericht op een profclub. Ook Excelsior’31 is gecharmeerd van de capaciteiten van Uguz en zou hem willen inlijven omdat Kevin Winkelhuis vorige week bekend maakte terug te willen keren naar Quick’20.

Enschedeër Uguz (20) die vorig jaar het sterrenklassement van TwenteSport.com won, trainde het hele seizoen op dinsdag mee met FC Emmen, maar na het vertrek van René Hake als trainer hoorde Uguz niets meer van de Drentse club. Hij speelde op uitnodiging een testwedstrijd bij FC Den Bosch, maar ook dat leverde geen contract op. Uguz: ‘Ik speelde laatste man en dat ging echt goed. Ik kreeg van alle kanten complimenten en scoorde zelfs nog een doelpunt. Toch wilden ze niet verder met mij, zo kreeg ik te horen.’ Hij stond eerder dit jaar ook al in de belangstelling van Go Ahead Eagles, zou ook daar een testwedstrijd spelen, maar die ging niet door wegens het plotselinge vertrek van trainer Joop Gall, waarna Uguz niets meer hoorde van de club uit Deventer.
Uguz heeft inmiddels ook gesproken met topklasser Excelsior, maar schiet daarmee niet zo heel veel op omdat hij ook met HSC’21 in de topklasse voetbalt. ‘Ik heb gesproken met Excelsior, ze waren heel duidelijk. Ze krijgen een nieuwe accommodatie met kunstgras, ze weten wat ze willen, maar ik heb niets toegezegd. Ik heb nog een gesprek met HSC en daarnaast is het mijn doel nog steeds om bij een profclub terecht te komen. Ik wil me verder ontwikkelen. Ik heb nu wat pech, bijvoorbeeld dat de trainer van Emmen wegging. Maar wat ik volgend seizoen ga doen, is nog onzeker. Ik wacht nog even af’, aldus Uguz.

(foto Wim Busschers)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief