Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Topper DETO versus SVZW in eerste klasse al afgelast

Geplaatst op 13 december 2017 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN/WIERDEN – De topper/derby in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal, tussen DETO en SVZW, is nu al afgelast. Het veld op Het Midden in Vriezenveen zou niet de vereiste kwaliteit hebben, vanwege de vorst en de regen der afgelopen dagen.

En de weersvoorspellingen zij dusdanig dat de publieke belangstelling minder zou zijn dan op een aangename dag in het komende jaar. Plus dat er een sponsorprogramma met natjes, droogjes en zo meer op stapel waren gezet. En dat gaat er beter in als de zon schijnt.

Hindernissen
Afgelopen week speelden DETO en SVZW ook al niet vanwege hindernissen van ijstijdachtige, rukwindkansrijke waterloslatende aard. Aangezien de wedstrijd tussen Flevo Boys en Go Ahead Kampen wel doorging (zeevolkeren onder mekaar) staat de polderploeg uit Emmeloord, die de zeeslag met 2-0 won, nu op de eerste plek.

Beide in vorm
DETO is de nummer twee, maar het team van trainer Jos van der Veen heeft met een wedstrijd minder gespeeld slechts twee punten achterstand, direct gevolgd door SVZW op de derde plaats. Ook de Wierdenaren draaien net als vorig jaar bijna gedegradeerde(!) DETO een beter seizoen dan het vorige.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief