Zaterdag 15 juni 2024
Twentesport

Trainer Michel van Oostrum verlengt contract bij Deto

Geplaatst op 17 november 2012 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN – Michel van Oostrum (foto), trainer van Deto Twenterand, heeft dit weekend een contractverlenging aangeboden gekregen van het bestuur. Deze aanbieding greep hij met beide handen aan. De contractverlenging houdt in dat Van Oostrum ook volgend seizoen door zal gaan met het trainen van Deto.

Michel van Oostrum: “Unaniem hebben alle spelers besloten verder te willen met mij. Vervolgens is het bestuur een gesprek met mij aangegaan. Dit werd een kort gesprek. We zaten snel op één lijn. Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik Deto zal blijven trainen.”

De ploeg uit Vriezenveen kent een zwaar seizoen. Met zes punten uit veertien wedstrijden sluit de ploeg de hekken op de ranglijst. Desondanks heerst er tevredenheid onder de spelers en bij de staf.
‘We moeten kijken waar we vandaan komen. Een aantal clubs in deze competitie is een klasse beter dan wij. Gezien de punten is het zeker een zwaar seizoen. Dat wil niet zeggen dat ik ontevreden ben over mijn team. Elk weekend geniet ik van de vechtlust bij alle spelers. Ondanks een aantal nederlagen op rij blijven de jongens strijd leveren’, zei van Oostrum in een reactie op zijn contractverlenging.

Deto heeft, bijna halverwege het seizoen, weinig perspectief op handhaving. Dit maakt voor Van Oostrum niet uit. Hij zei het volgende over zijn ploeg: “De ontwikkeling van het team staat bij mij voorop. Vanaf dag 1 zijn wij een hechte ploeg en is de sfeer goed. Een aantal spelers ontwikkelt zich sterk en kan het niveau van de topklasse aan. In het besluit rondom mijn verlenging hebben de spelers een grote rol gespeeld.”

Volgens de trainer is het moeilijk om voorspellingen te doen. Hij heeft weinig verwachtingen voor komend seizoen. ‘Komend seizoen, dat is wel erg ver vooruit blikken. Dit niveau is misschien ietwat te hoog voor ons gegrepen. Daarnaast hebben we een aantal keren flinke pech gehad. De wedstrijd van vanmiddag was het perfecte voorbeeld. Een goede wedstrijd waarin we in de laatste minuut verliezen’, zei hij tot slot.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief