Tubantia grijpt laatste strohalm in strijd tegen degradatie

Geplaatst op 3 april 2011 door   ·   1 Reactie

HENGELO – Tubantia heeft in de strijd tegen directe degradatie de laatste strohalm gepakt. Op haar eigen sportpark won de ploeg van trainer Richard de Boer met 3-1 van Jonge Kracht.

De wedstrijd, die eerder dit seizoen vanwege een zware blessure van een speler van Jonge Kracht werd gestaakt, begon zondag met negentien minuten op de klok. Na een klein half uur spelen kwamen de gasten op voorsprong via Klaas van de Broek. Niet veel later kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Jan Peters schoot een corner Timo Mulder knap binnen.

Tubantia bleef de betere ploeg en kwam twintig minuten voor tijd op voorsprong. Het was opnieuw Jan Peters die scoorde. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd het ook nog 3-1. Man van de wedstrijd, Jan Peters, werd neergehaald in de zestien meter en de toegekende penalty werd benut door Rutger Kats.

Tubantia – Jonge Kracht: 3-1 (1-1)
Scoreverloop: 20. Van de Broek 0-1, 30. Peters 1-1, 70. Peters 2-1, 86. Kats 3-1 (pen.)