Tubantia verliest degradatieduel van Voorwaarts Twello

Geplaatst op 26 februari 2012 door   ·   Geen reacties

HENGELO – In de strijd tegen degradatie uit de eerste klasse heeft Tubantia een vervelende nederlaag geleden tegen Voorwaarts Twello. De bloedstollende wedstrijd eindigde in 1-2. Tubantia kwam al na vier minuten op voorsprong. Jan Peters was de doelpuntenmaker. Na die goal bleef Tubantia de betere kansen houden, maar was het Twello dat op gelijke hoogte kwam via Coen Zwollo. Na de rust was Voorwaarts Twello de betere, wat resulteerde in de 2-1 van Rick Timmermans. Ondertussen kreeg Erik Klunder nog rood. Tubantia probeerde het nog wel en kreeg vlak voor rust nog een penalty. Deze werd echter gemist, waardoor de ploeg kostbare punten verliest in de strijd tegen degradatie.

Door het verlies zakt Tubantia een plaats op de ranglijst. Het elftal staat nu een-na-laatst met vijf punten voorsprong op hekkensluiter PH Almelo. Die ploeg heeft echter twee wedstrijden minder gespeeld dan Tubantia.

Tubantia – Voorwaarts Twello 1-2 (1-1)