TVC’28 krijgt na gelijkspel nog één kans (tegen Stevo)

Geplaatst op 5 juni 2017 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – TVC’28 is er niet in geslaagd om de 1-0 nederlaag die het opliep op bezoek bij FC Winterswijk recht te zetten. Op eigen veld bleef het bij 0-0. Dit kwam mede doordat Thijs Koopman al na twaalf minuten rood kreeg. De tien Tubbergenaren waren vervolgens niet meer bij machte tot scoren te komen.

Het leek een opgave die te doen was, de 1-0 nederlaag uit de heenwedstrijd ombuigen. Bij TVC’28 was er vooraf dan ook alle vertrouwen dat het goed zou komen. Dat veranderde toen Thijs Koopman na twaalf minuten de rode kaart kreeg. Met tien tegen elf zag de opgave er ineens een heel stuk lastiger uit. TVC’28 probeerde het wel, maar slaagde er nauwelijks in het FC Winterswijk lastig te maken.

Na rust zette TVC nog eens extra aan. Dat leverde een aantal mogelijkheden op, maar ook nu wisten de bezoekers tegentreffers te voorkomen en de nipte voorsprong vast te houden. De 1-0 uit de heenwedstrijd bleek daardoor beslissend. Het is FC Winterswijk dat promoveert. TVC gaat met Stevo uitmaken welke van de twee clubs alsnog in de eerste klasse blijft.