Geplaatst op 4 februari 2018 door   ·   Geen reacties

EERSTE KLASSE – Stevo pakte een punt tegen FC Winterswijk. Tubantia deed datzelfde op eigen veld tegen Bemmel. BWO verloor ruim bij RKZVC. De overige duels werden allen afgelast vanwege de weersomstandigheden.

FC Winterswijk – Stevo 2-2 (1-1)
Scoreverloop:   R. Wigger 0-1, Van de Burg 1-1, Mulder 2-1, Reinerink 2-2.

Stevo kwam op bezoek in Winterswijk al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na twee minuten rondde Roy Wigger een pass van Silas Prijs af. Kort voor rust kwam Winterswijk op gelijke hoogte. Vervolgens kreeg Stevo nog een enorme kans, maar halverwege bleef het bij 1-1. Na rust was FC Winterswijk de bovenliggende partij. De thuisploeg zette het surplus in balbezit ook om in een doelpunt. Na de 2-1 van Mulder leek het duel gespeeld. Stevo weigerde zich neer te leggen bij de nederlaag, maar kwam niet echt tot kansen. Toch werd het nog 2-2. Uit een voorzet van Niels Wigger kopte Ingmar Reinerink bij de tweede paal raak, waardoor de punten alsnog gedeeld werden.

RKZVC – BWO 3-0 (0-0).
Scoreverloop: Storkhorst 1-0, Schutten 2-0, Storkhorst 3-0.

BWO kwam er tegen RKZVC niet aan te pas. Toch ging de wedstrijd tot de rust gelijk op, tenminste, doelpunten bleven uit.  Sjors Storkhorst opende na rust de score.  Acht minuten voor tijd verdubbelde Mart Schutten de marge en in blessuretijd zorgde Storkhorst met zijn tweede treffer voor de 3-0 eindstand.

Tubantia – Bemmel 1-1 (1-1)
 Reijmers 0-1, Ter Hedde 1-1.

Bemmel kwam vroeg in het duel op voorsprong.  Een vrije trap verdween wat gelukkig in het Hengelose doel. Kort na de 0-1 maakte Hugo ter Hedede gelijk. De twee doelpunten in de openingsfase vormden de opmaat voor een duel dat alle kanten op had kunnen gaan. Beide ploegen speelden op de aanval en kwamen tot diverse mogelijkheden. Zo snel als er in de openingsfase gescoord werd, zo moeilijk ging het in  het vervolg. Kansen voldoende, maar verdere doelpunten bleven uiteindelijk uit.