Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Uitstekende overwinning voor Excelsior’31

Geplaatst op 16 februari 2013 door   ·   Geen reacties

LISSE – Excelsior’31 heeft een knappe overwinning geboekt op FC Lisse. Tegen de nummer drie van de Topklasse behaalde de ploeg na trainer Hans van Dijkhuizen (foto) een 2-1 overwinning.

De Rijssenaren kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 2-0 voorsprong. Eerst was het Cenk Uguz die doeltreffend uit kon halen. Kort na het  openingsdoelpunt verdubbelde Marco Aydin, die een voorzet van Denis Mahmudov afrondde, de voorsprong. Het was een voorsprong die wel wat geflatteerd genoemd mocht worden, want FC Lisse was tot dat moment zeker niet de mindere.

Na rust scoorde de thuisploeg tegen. Voormalig AZ-middenvelder Tom Zoontjes schreef de treffer op zijn naam. In het laatste halve uur van het duel had Excelsior’31 alle moeite om stand te houden, maar slaagde daar uiteindelijk wel in. Verder dan een schot tegen de kruising van Hanne Hagaray kwam FC Lisse niet, waardoor de Rijssenaren drie uiterst kostbare punten  mochten bijschrijven.

FC Lisse – Excelsior’31 1-2 (0-2)
Scoreverloop: 17. Uguz 0-1, 22. Aydin 0-2, 58. Zoontjes 1-2.
Excelsior’31: Kok, David, Lubbers, Bartelds, Vosskuhler, Rosink (90+3. Siemelink), Uguz, Davina, Mahmudov, Aydin (72. Borghuis), Wilens (46. Ten Hove).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief