Zaterdag 22 juni 2024
Twentesport

Van Zetten weg bij Quick’20, maar wel drie nieuwe versterkingen

Geplaatst op 27 maart 2011 door   ·   5 Reacties

OLDENZAAL – Han van Zetten (foto) heeft vanmiddag bekend gemaakt dat hij aan het einde van dit seizoen vertrekt bij Quick’20. De verdediger speelt vanaf volgend jaar voor tweede klasser Glanerbrug.

Daar tegenover staat de komst van drie nieuwe spelers. Verdediger Niels Sijtsma komt over van DOS’19 uit Denekamp. Van Sparta Enschede komt Jafeth Tanate. De derde versterking komt van De Esch en is Tomas Elbersen.

Foto: Han van Zetten (rechts) duelleert met een speler van Hilversum
(foto Sportfoto Regio Twente)

Delen is sportief

Reacties (5)

 1. ramon says:

  1 ding..met jafeth tanate heb je de verdediging wel dicht zitten,prima speler voor quick en zeer sociale jongen..gaat het daar zeker redden.

 2. Niels says:

  Glanerburg wil een volgende stap maken, of wil van Zetten afbouwen?

 3. Henk T. says:

  Waarom nou weer kiezen voor spelers van middenmotors in de 2e klasse??! Eigen jeugd eens de kans geven, want die zijn vast niet veel minder dan dit soort spelers!

 4. Anton says:

  @ Henk: het feit dat je bij een middenmoter in de tweede klasse speelt hoeft niets te zeggen over je voetbalniveau. Niels Sijtsma bijvoorbeeld heeft een paar jaar in de jeugd van FC Twente gespeeld. Hetzelfde geldt voor Jafeth Tanate bij Heracles. En natuurlijk moet de eigen jeugd een kans krijgen maar je wilt ze toch niet direct voor de leeuwen gooien? De stap van jeugd naar Topklasse is fors, laat ze langzaam wennen.

 5. John says:

  @henk: Ik ga ervan uit dat je een goed volger bent van Quick. Hoeveel spelers gaan er weg? Zouden die vervangen kunnen worden door 3 spelers?
  Wacht eerst eens af welke jeugdspelers overkomen en hopelijk kunnen ze het niveau aan en inderdaad de stap is fors maar zoals ik al eerder reageerde zullen we af moeten wachten of deze jongens de uitdaging aankunnen in de Topklasse.
Archief