Veerkrachtig Quick’20 op gelijke hoogte met MSC

Geplaatst op 14 april 2013 door   ·   Geen reacties

Stef van der VeldenOLDENZAAL – Quick’20 heeft op eigen veld bewezen over veerkracht te beschikken. De ploeg van trainers Rob Snijders en René Roord kwam drie keer op achterstand, maar maakte via Teglat Gouriye, Stef van der Velden (foto) en Thomas Elbersen keer op keer weer gelijk.

In Oldenzaal kwamen de bezoekers uit Meppel al snel op voorsprong dankzij Kaj van Duuren. Gouriye wist met een mooie volley de stand echter weer gelijk te trekken. Na het doelpunt van Camiel Fidom in de 21ste minuut MSC opnieuw op voorsprong zette duurde het een tijd voordat Quick’20 met een antwoord kwam. Twintig minuten na de theepauze was het topscorer Van der Velden die van zich liet spreken. Lang kon de hoofdklasser niet van dat doelpunt genieten, want een minuut later was het alweer 2-3 dankzij Marcel Linthorst. Het slotakkoord van het attractieve duel was voor Elbersen, die met nog tien minuten te spelen de uiteindelijke eindstand op het scorebord zette: 3-3.

Quick’20 staat nu met 29 punten negende in de hoofdklasse. De ploeg is derhalve zo goed als zeker van handhaving en kan toewerken naar het einde van het seizoen.

Quick’20 – MSC 3-3 (1-2)
2. Van Duuren 0-1, 10. Gouriye 1-1, 21. Fidom 1-2, 65. Van der Velden 2-2, 65. Linthorst 2-3, 83. Elbersen 3-3.