Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Verheijen vertrekt als trainer bij hoofdklasser Quick’20

Geplaatst op 17 december 2019 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – De huidige trainer Steven Verheijen van de zondag-hoofdklasser Quick’20 vertrekt aan het einde van het seizoen bij de Oldenzaalse club. Hij treedt met ingang van het nieuwe seizoen aan bij Silvolde.

Op de site van Quick’20 meldt het bestuur dat de doelstellinh is met het eerste team (het vlaggenschip genoemd) binnen binnen drie jaar hoofdklasse wiol spele, zij het niet zoals nu op de zondag, maar op de zaterdag. ‘Op dit moment is nog niet bekend op welk niveau Quick’20 volgend seizoen zal gaan spelen omdat er nog geen duidelijkheid is over de mogelijkheden die de KNVB kan gaan bieden.’

De ambitie van Verheijen is op een zo hoog mogelijk niveau te acteren als oefenmeester, maar Quick’20 op dat punt geen garanties kan bieden en daarom heeft de trainer besloten het dienstverband met Quick’20 aan het einde van dit seizoen te beëindigen.

Quick’20 heeft ook nu al een zaterdagteam dat in de tweede klasse uitkomt en onder leiding staat van Tim Engbers, de ex-sterkhouder van het zondagteam.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief