Vermakelijk duel tussen HSC ’21 en AFC eindigt in gelijkspel

Geplaatst op 26 februari 2012 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – De topklassewedstrijd tussen HSC ’21 en AFC is na een vermakelijke wedstrijd geëindigd in een gelijkspel. Na een helft leidde AFC nog met 2-0, maar in de tweede helft toonde HSC veerkracht: 2-2. Door deze uitslag zakt HSC één plaats op de ranglijst.

De thuisploeg had het in de eerste helft lastig tegen het goed spelende AFC. Dat het na 45 minuten 0-2 stond, was dan ook terecht.
Het leek erop dat de pauze HSC goed had gedaan. In aanvallend opzicht speelden de Haaksbergenaren veel sterker en dat resulteerde in kansen. Uit twee hoekschoppen vielen de doelpunten voor de ploeg van trainer Paul Krabbe. Jordi van Ek en Jordi Holtkamp (foto) waren de doelpuntenmakers. HSC ging na de gelijkmaker op zoek naar de winnende treffer, maar stuitte in die zoektocht keer op keer op AFC-keeper Raymon van Emmerik, die een bijzonder goede wedstrijd keepte.

Volgens doelpuntenmaker Van Ek is het gelijkspel te wijten aan het gemis van een echte killer. ‘We begonnen heel slap aan de wedstrijd. Het was dan ook terecht dat we achterkwamen. De tweede helft pakten we het echter goed op. We wonnen de duels en knokten als een team. We komen dan op gelijke hoogte en kunnen op voorsprong komen, maar missen dan dus een echte afmaker.’

HSC zakt nu een plaats op de ranglijst, WKE heeft een punt meer.

HSC ’21 – AFC 2-2 (0-2)
14. Jansen (penalty) 0-1, 16. Jens 0-2, 59. Van Ek 1-2, Holtkamp 2-2.