Vier teams in de race om zege Marinus Goedhart toernooi

Geplaatst op 3 juni 2013 door   ·   Geen reacties

374x hoa-CL3H0064 doelpunt sportclubENSCHEDE – Er zijn nog vier teams in de race om de 62ste editie van het Marinus Goedhart Toernooi te winnen. Sportclub Enschede, Sparta Enschede, FC Suryoye-Mediterraneo en titelverdediger Victoria’28 hebben de halve finales bereikt van de competitie die ook wel bekend staat als ‘het officieuze kampioenschap van Enschede’. Dinsdag wordt gestreden om een plek in de finale.

De grootste verrassing van de kwartfinales kwam op naam van Sportclub Enschede, dat dit seizoen uit de eerste klasse degradeerde. Onder leiding van Theo Vonk rekenden de zwartwitten na strafschoppen af met Rigtersbleek, dat zich het afgelopen seizoen niet wist te handhaven in de hoofdklasse.

Sportclub Enschede neemt het dinsdag op tegen Sparta Enschede dat in de kwartfinale met 4-1 van Drienerlo won. De andere halve finale zal gaan tussen titelhouder Victoria’28 en FC Suryoye-Mediterraneo. FC Suryoye versloeg organisator UDI, terwijl Victoria ternauwernood met 4-3 won van De Tubanters.

De finale van Nederlands’ oudste toernooi voor eerste amateurelftallen wordt donderdag om 19.00 uur afgewerkt op sportpark Wesselerbrink Het Midden, dat huis biedt aan zowel Suryoye als aan organisator UDI Enschede.

Archieffoto: Juichende spelers van Sportclub Enschede vieren een doelpunt met het publiek.