Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Voor keeper Van Zaltbommel is Excelsior’31 hogerop

Geplaatst op 21 maart 2020 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN/VRIEZENVEEN – Na dit seizoen vertrekt keeper Anthony van Zaltbommel van hoofdklasser DETO in Vriezenveen naar derdedivisionist Excelsior’31 in Rijssen. De 21-jarige Van Zaltbommel tekent in Rijssen een contract voor een seizoen.

De nieuwe keeper zal op De Koerbelt de strijd aan dienen te gaan met Melvin Koetsier, die zich dit seizoen geregeld wist te onderscheiden in de goal van Excelsior’31.

De geboren en getogen Almeloër begon met keepen in de jeugd van Oranje Nassau in Almelo, trainde tijdens zijn jongelingsjaren al bij de jeugd van FC Twente en zat hij drie en een half jaar jaar bij de KNVB-regioselectie. Vanuit de O17 maakte hij direct de overstap naar het eerste elftal van ON. Al na een seizoen vertrok Van Zaltbommel naar DETO Twenterand, waar hij na een half seizoen een basisplek veroverde. Momenteel is de doelman bezig aan zijn vierde seizoen in Vriezenveen, waar hij sindsdien door de DETO-supporters twee keer verkozen werd tot speler van het jaar. Hij zegt uit te zien naar mijn tijd in Rijssen in de hoop ‘een belangrijke rol te gaan spelen voor de club’.

Veel nieuwe spelers
Eerder al trok Excelsior’31 al andere spelers aan voor de eerste selectie van volgend seizoen: Desney Bruinink (HSC’21), Sander Thomas (Sparta Enschede), Emilio Solino Overmars (jeugdopleiding FC Twente), Walter Dias Nzasi (HHC Hardenberg) en Niels Leemhuis (Heracles Almelo).

foto: excelsior31.nl

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief