Donderdag 25 april 2024

Vroege winst voor HSC’21 en op valreep punt Quick’20

Geplaatst op 29 september 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – In de derde divisie heeft HSC’21 vanmiddag dankzij een vroege goal met 0-1 gewonnen in en van Dongen. Het doelpunt werd al in de vijfde minuut gescoord door Stef Ottink.

Voor hoofdklasser zat er thuis tegen MSC in extremis een punt in, want in de laatste van de vier minuten blessuretijd scoorde Dylan Rickhoff de gelijkmakende 2-2 binnen.

Dongen-HSC’21 0-1 (0-1)
Het is Dongen niet gegeven van Twentse clubs te winnen, want nadat midweeks voor de beker werd verloren van Excelsior’31 uit Rijssen ging vanmiddag voor de reguliere competitie HSC’21 er met de poet vandoor. Al na vier minuten scoorde Stef Ottink het doelpunt dat het enige van de wedstrijd zou blijken te zijn. Dongen was op het eigen sportpark De Biezen geenszins de mindere van de Haakbergenaren. Na de treffer van Ottink kreeg Dongen de meeste kansen via Mart van Bree en met name Anouar Mokouh, maar hun fraaie acties zorgde niet voor het gewenste effect. Ook trainer Daniel Nijhof van HSC’21 erkende dat zijn ploeg bonus.

Quick’20-MSC 2-2 (1-2)
De nieuwelingen Cem Köse en Dylan Rickhoff zorgden in de eerste en laatste minuten met hun treffers op sportpark Vondersweijde voor een wedstrijdpunt. Köse maakte bijkans vanaf de aftrap de snelle eersteling, waarbij de Meppeler keeper Marc Holterman het gevaar onderschatte. Daarna deelde MSC voetballend de lakens uit. De ploeg uit Drenthe creëerde kansen, stuitte een paar keer op de Oldenzaalse goalie Bob Peterman, maar de tweede goal viel toch, diep in de tweede helft toen Camiel Fidom de bezoekers verdiend op voorsprong zette. Quick’20 drong in de slotfase aan en Rickhoff bezorgde zijn team zowaar nog een punt, waardoor het bier in de kantine toch smaakte.