Wederom geen punten voor kwakkelend Rigtersbleek

Geplaatst op 9 april 2012 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Rigtersbleek lijkt de weg even kwijt te zijn. Na een uitstekende eerste seizoenshelft vond de ploeg van trainer Eddy Boerhof (foto) zichzelf nog terug in de subtop van de Hoofdklasse C. Na het 3-1 verlies bij UDI ’19/Beter Bed staat het elftal ‘slechts’ zevende. De achterstand op de nummer elf (Hoogeveen) en nummer twaalf (RKHVV) bedraagt nog maar zeven punten. Met nog vier wedstrijden te gaan zijn de Enschedeërs nog niet veilig.

Op bezoek in Uden kwam Rigtersbleek al snel op een achterstand. In de veertiende minuut opende Moustaffa Seddiqi de score voor UDI ’19, waarna aanvaller Sam Wassenberg in de 21ste minuut de voorsprong verdubbelde. Na de rustpauze deed Rigtersbleek wat terug via Stef van der Velden, die de 2-1 scoorde. Daarmee keerde de spanning in de wedstrijd enigszins terug. Die spanning was echter niet van lange duur, want Wassenberg scoorde met nog twintig minuten op de klok zijn tweede van de middag: 3-1. Dat was tevens de eindstand, waardoor de zorgen voor de Enschedeërs dus groter werden.

De wedstrijd tegen Juliana ’31 zal van groot belang zijn voor Rigtersbleek. Bij winst is de ploeg zo goed als veilig. Wanneer er opnieuw wordt verloren zullen de Enschedeërs nog flink aan de bak moeten om ook volgend seizoen uit te komen in de Hoofdklasse.

UDI ’19 – Rigtersbleek 3-1 (2-0)
14. Seddiqi 1-0, 21. Wassenberg 2-0, 55, Van der Velden 2-1, 70. Wassenberg 3-1.