Donderdag 18 april 2024

Weer winst HSC’21 en opnieuw remise voor Quick’20

Geplaatst op 8 september 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – In de derde divisie won HSC’21 in Haaksbergen met 2-0 van Hoogland. In de hoofdklasse speelde Quick’20 in Oldenzaal met 1-1 gelijk tegen Leonidas Rotterdam.

De club uit Haaksbergen heeft nu zeven punten uit drie wedstrijden en de club uit Oldenzaal twee uit twee.

HSC’21-Hoogland 2-0 (1-0)
De zege van HSC’21 was op het eigen Groot Scholtenhagen verdiend, want de ploeg van trainer Daniel Nijhof speelde gretig en dwingend, en trachtte zo van meet af aan bressen te slaan de hechte defensie van de gasten. Het duurde tot kort voor rust toen Desney Bruinink de ban brak. Dat gaf de thee halverwege meer smaak. Na de rust veranderde het spelbeeld niet, want Hoogland liet HSC’21 de ruimte om daardoor zelf te proberen door een rappe aanval nog een punt uit het vuur te slepen. De gasten werden pas echt actief met het zetten van voorwaartse druk toen Michael Wensing voor HSC’21 de bevrijdende tweede scoorde, maar toen was het te laat.

Quick’20-Leonidas 1-1 (1-0)
Voor de tweede keer op rij speelde Quick’20 door wederom tot een puntendeling te komen. De ploeg kwam heel snel op 1-0 toen Jip Kemna in de eerste de beste aanval uit een corner met het hoofd doel trof. Tot rust bleef deze stand op het scorebord staan. Na de thee kropen de wedstrijd open, met kansen aan beide kanten. Zo kropen de Rotterdammers wat vaker uit de schulp en gingen ze uiteindelijk va banque spelen. Het leverde een doelpunt op van Jerome Agbo. Dit brak de wedstrijd open, want beide teams speelden voor drie punten. Eén van de beste kansen kreeg de van Excelsior’31 overgekomen Cem Köse die de mogelijkheid om Quick’21 aan de volle buit te helpen echter om zeep hielp.