Donderdag 9 mei 2024

Winst voor Excelsior’31 en verliesbeurt voor DETO

Geplaatst op 27 augustus 2022 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Het kostte op het eind nog wat moeite om de overwinning in de derde divisie over de streep te krijgen, maar uiteindelijk lukte het Excelsior’31 de eerste zege van het seizoen bij te schrijven, mede door een keeper in vorm: Amos Wesseh. Het werd na een 2-0 voorsprong bij rust uiteindelijk 2-1.

In de vierde divisie, voorheen de hoofklasse, kreeg de hoofdmacht van DETO uit Vriezenveen tegen Eemdijk een tik over de neus, want de ploeg verspeelde  in Bunschoten-Spakenburg een 0-1 voorsprong halverwege door twee late goals na rust.

Excelsior’31- GVVV 2-1 (2-0)

Het was voor de Veenendalers de eerste verliesbeurt in deze competitie en voor de Rijssenaren de eerste driepunter van het seizoen. Excelsior ’31 kwam op voorsprong toen Steff Kaptein honderd procent profiteer van een verdedigingsfout bij GVVV en nog voor de rust tilde Jasper Veltkamp de ploeg naar de 2-0. GVVV leek er niet met de kop bij, maar dat was in de tweede helft anders, want de Veenendalers speelden stukken beter. Het gevolg was al binnen het kwartier de 2-1 van Byron Burgering. Het had toen ook zomaar 2-2 kunnen worden, maar doordat GVVV  alles op de aanval gooide ook 2-2, wat gelukkig voor Excelsior ’31  niet gebeurde.

Eemdijk-DETO 2-1 ( (0-0)

In de vierde divisie, voorheen de hoofklasse, kreeg de hoofdmacht van DETO uit Vriezenveen tegen Eemdijk een tik over de neus, want de ploeg verspeelde  in Bunschoten-Spakenburg een 0-1  voorsprong. Dat gebeurde halverwege e tweede helft,  met dank aan een ziedend  aan nieuweling Diego van der Weide, aarna kreeg Eemdijk het op de heupen. Dat resulteerde in  twee late goals van Jesper van Dalen kroonde Justin Ruizendaal namens de gastheren.