Vrijdag 21 juni 2024
Twentesport

Wisselende resultaten in oefenduels voor clubs uit Topklasse en Hoofdklasse

Geplaatst op 2 augustus 2011 door   ·   1 Reactie

AMATEURVOETBAL – Van de Twentse ploegen in de top van het amateurvoetbal kwamen er dinsdagavond vier in actie. Zowel HSC’21 als Excelsior’31 gingen op eigen veld onderuit tegen de tweede elftallen van clubs uit de Eredivisie. Jong FC Twente en Jong sc Heerenveen bleken beiden met 3-1 te sterk. SVZW versloeg met diezelfde cijfers Sparta  Enschede, terwijl Rigtersbleek met 3-0 verloor van HHC Hardenberg.

HSC’21
 HSC’21 verloor op eigen veld het oefenduel met het beloften team van FC Twente. Ondanks een vroeg doelpunt  van Cuneyt Avsar, werd het 3-1 voor het tweede elftal van FC Twente. Ninos Gouriye scoorde twee keer, Sander van Aken maakte het derde doelpunt van de ploeg van trainer Patrick Kluivert.

Excelsior’31
Ook Excelsior’31 kon het op eigen veld niet bolwerken tegen het tweede elftal van een ploeg uit de Eredivisie. Tegen Jong sc Heerenveen zorgde Christian Cicek voor de 1-0, maar ook hier wist de tegenstander drie keer tegen te scoren en met 3-1 te winnen.

SVZW
 De andere zaterdagtopklasser, SVZW behaalde wel een overwinning. Op eigen veld werd Sparta Enschede met 3-1 verslagen. Mirko Zwiers (2x) en Tim Engbers scoorden namens de Wierdenaren.

Rigtersbleek
 Hoofdklasser Rigtersbleek slaagde er niet in om een positief resultaat te behalen tegen HHC Hardenberg. De ploeg van trainer Eddy Boerhof ging met 3-0 onderuit.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Hans says:

    Excelsior heeft nog veel werk aan de winkel,

    Van de aankopen heeft alleen Cicek tot nu toe bewezen een meer waarde te zijn, Hempenius en Borghuis krijgen het voordeel vd twijfel.

    Kampjes en Winkelhuis komen zwaar te kort voor de Topklasse, absoluut geen meerwaarde..
Archief