Zure nederlaag voor Excelsior’31

Geplaatst op 5 maart 2011 door   ·   1 Reactie

ALPHEN AAN DEN RIJN – Excelsior’31 leed zaterdagmiddag een zure 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd bij de nummer laatst ARC Alphen. De Rijssenaren kwamen door een treffer van Maurice Bartelds (foto) op voorsprong. ARC scoorde twee keer tegen, waarbij de winnende treffer kort voor tijd viel.

Toen Maurice Bartelds na 22 minuten de score opende leek het een mooie middag te worden voor de Rijssenaren. Vijf minuten later maakte Melvin Zaalman gelijk. Kort voor rust kreeg doelpuntenmaker Bartelds zijn tweede gele kaart, waardoor Excelsior’31 de tweede helft met tien man moest spelen. De Rijssenaren hielden lang stand, maar moesten zich in de slotfase alsnog gewonnen geven.

Scoreverloop: 22. Bartelds 0-1, 27. Zaalman 1-1, 78. Zaalman 2-1