Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

De Graafschap wil Sanderink in Raad van Commissarissen

Geplaatst op 22 mei 2012 door   ·   3 Reacties

DOETINCHEM – Gerard Sanderink is door het bestuur van De Graafschap gevraagd zitting te nemen in de Raad van Commissarissen van de Doetinchemse club. De topondernemer uit Almelo heeft het verzoek in beraad genomen. Voor hij een beslissing neemt, wil hij zich eerst verdiepen in de huidige situatie van De Graafschap, dat onlangs uit de eredivisie is gedegradeerd. Als hij ‘ja’ zegt, ligt het volgende verzoek voor de hand, namelijk dat hij wederom als shirtsponsor zal gaan fungeren van de club.

Het verzoek van het bestuur van de Achterhoekse club is opmerkelijk, omdat Sanderink anderhalf jaar geleden opstapte als shirt-sponsor van de club na een conflict met toenmalig directeur Leen Looyen, waarna hij vervolgens te horen kreeg dat ze überhaupt al met hem als sponsor hadden willen breken. Sanderink (foto), hoogste baas bij het computerbedrijf Centric en het ingenieursbureau Oranjewoud, was reeds twee keer actief als shirtsponsor van De Graafschap.

Delen is sportief

Reacties (3)

  1. René says:

    Tja je moet als de Graafschap toch iets proberen. Kan mij niet voorstellen dat Sanderink zich voor de 3e keer aan dezelfde steen stoot!

  2. Ernst says:

    Waarom verbind deze geweldige Tukker zich niet aan onze Fc. Valt veel meer eer voor hem en Twente te behalen.

  3. Robert says:

    Omdat hij net Dagobert Duck is; hij wil niet teveel uitgeven maar wel wat te vertellen hebben. Dat lukt niet bij Twente
Archief