Maandag 4 maart 2024
Twentesport

Beloften FC Twente in slap duel niet voorbij ADO Den Haag

Geplaatst op 21 november 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO – De beloften van FC Twente zijn in het thuisduel met ADO Den Haag niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. Het duel, dat overschaduwd werd door de ernstige blessure van Andrej Rendla, was van een matig niveau en werd geen moment echt spannend.

 FC Twente begon het duel met een ruim aantal spelers in de basis, dat ook met enige regelmaat in de Eredivisie actief zijn. Tegenover namen als Bengtsson, Berghuis, Rendla en Willem Janssen zette het laag geklasseerde ADO Den Haag een ploeg die uit talentvolle, maar bij het publiek nog onbekende spelers bestond.

 Toch slaagde FC Twente er niet in om met de op papier veel sterkere ploeg het duel naar zich toe te trekken. Dit kwam mede door de blessure van Rendla, wiens aftocht zichtbaar indruk maakte op zijn ploeggenoten. Pas in het laatste gedeelte van het duel probeerde FC Twente alsnog door te drukken. De bezoekers, die tot dan toe het beste van het spel hadden, hielden vrij eenvoudig stand.

Jong FC Twente – Jong ADO Den Haag 0-0
 FC Twente: Marsman, Cornelisse, Bengtsson, Röseler, Thesker, Leugers, Berghuis, Promes, Rendla (36’ Stockentree), Janssen, Zschusschen (77’ Peters).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief