Beloften FC Twente in slotminuut langs FC Groningen

Geplaatst op 28 november 2011 door   ·   Geen reacties

GRONINGEN –  Jong FC Twente heeft vanavond de uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen met een 3-2 overwinning afgesloten. In de laatste minuut zorgde Steven Berghuis (archieffoto) er voor dat de Tukkers drie punten pakten. De andere doelpunten van FC Twente werden gescoord door Ninos Gouriye en Quincy Promes.

Een sterke eerste helft bracht FC Twente na een 1-0 achterstand bij rust op een 2-1 voorsprong. Een combinatie tussen Tijs Bouma en Ninos Gouriye zorgde voor de 1-1. Slecht verdedigen stelde Quincy Promes in staat de 2-1 te scoren. Na rust zette FC Groningen aan en werd het Ben Moussa kort voor tijd voor de 2-2. In de slotminuut leverde een een-twee tussen Steven Berghuis en Gouriye de winnende treffer op.

Jong FC Groningen – Jong FC Twente 2-3 (1-2)
Scoreverloop: 16. Pedersen 1-0, 17. Gouriye 1-1, 28. Promes 1-2, 83. Ben Moussa 2-2, 90. Berghuis 2-3
FC Twente:  Bednarek, Bouma, Röseler, Thesker, Buysse, Mannes (89. Pelupessy), Berghuis, David, Gouriye, Promes, Zsusschen (61. Peters).