Beloften FC Twente verspelen 2-0 voorsprong, maar winnen alsnog

Geplaatst op 19 maart 2012 door   ·   Geen reacties

UTRECHT – De beloften van FC Twente hebben een zwaarbevochten overwinning geboekt op FC Utrecht. Voor rust waren de Tukkers heer en meester, na de hervatting waren de rollen omgedraaid. De 2-0 voorsprong, door een eigen doelpunt en een treffer van Filip Orsula werd teniet gedaan.

Na de 2-2 zetten de Tukkers aan en binnen enkele minuten kwam de ploeg andermaal op voorsprong door een treffer van Cas Peters (foto). In blessuretijd zorgde Orsula, met zijn tweede treffer, voor de definitieve beslissing. Omdat achtervolger AZ niet in actie kwam, is de voorsprong van FC Twente op de nummer twee nu vijf punten, waarbij AZ nog wel een duel tegoed heeft.

Jong FC Utrecht – Jong FC Twente 2-4 (0-2)
Scoreverloop:21. e.d. tegenstander 0-1, 43. Orsula 0-2, 54. FC Utrecht 2-1, 70. FC Utrecht 2-2, 75. Peters 2-3, 90+1. Orsula 2-4
Jong FC Twente: Bednarek; Bouma, Mannes, pelupessy, Engberink (55. Rannakari), Stockentree; David, Promes; Gladestony (92.Kwee), Orsula, Zschusschen (46. Peters)