Zaterdag 22 juni 2024
Twentesport

Brama stijgt in sterrenklassement; Engbers op kop bij amateurs

Geplaatst op 21 maart 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De wedstrijd tegen Excelsior leverde de sterk spelende Wout Brama (foto) via  Gert Lammerink (sportredacteur ANP/oud-Enschedeër) een ster op. Bovendien benoemde deze rapporteur van TwenteSport.com Brama tot Man of the Match: ‘Hij was echt de aanjager van de ploeg en continu aanspeelbaar. In de eerste helft was hij dicht bij een doelpunt, maar drie goals in een seizoen zou voor Woutje misschien wat veel zijn. Hij controleerde echte de wedstrijd’, verklaarde Lammerink zijn keuze.

Brama rukt inmiddels behoorlijk op in het algemeen klassement van de sterren. Theo Janssen leidt met 15 sterren, Ruiz en Janko volgen met 9 en meteen daarna komt Brama met 8 sterren.
Bij de amateurs heeft middenvelder Tim Engbers van Quick’20 na zijn goede optreden tegen De Treffers de leiding overgenomen. Hij heeft 5 sterren.  Voor de top van de beide klassementen: zie de voorpagina.

NB. FC Twente en Heracles worden thuis door twee rapporteurs van het voetbalpanel van TwenteSport beoordeeld en uit door één. De amateurvoetballers uit top- en hoofdklasse worden alleen bij wedstrijden binnen de Twentse regio beoordeeld.

KLIK HIER voor de uitgebreide analyse van Gert Lammerink.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief