Woensdag 21 februari 2024
Twentesport

Jakson Coelho meldt zich vrijdag niet bij FC Twente

Geplaatst op 26 januari 2012 door   ·   3 Reacties

ENSCHEDE – Tegen alle afspraken in zal de Braziliaan Jakson ‘Jajá’ Coelho zich vrijdag niet melden bij FC Twente.  Coelho zou gekeurd worden en de afrondende gesprekken zouden daarna plaatsvinden, waarna de handtekening gezet zou worden. Zijn manager zei echter donderdagavond dat Coelho in Brazilië verblijft en meer tijd nog heeft. Wellicht zal hij zaterdag naar Enschede komen.
Bij FC Twente vreest men een herhaling van de soap rond de Zweed Guidetti. Die is nooit in Enschede komen opdraven en werd uiteindelijk door Manchester City aan Feyenoord verhuurd.

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. H. Velthuis says:

  Niet meer met in zee gaan. Aan deze speler heeft FCT helemaal niets. Ga eens op zoek in Duitsland (2e Bundesliga) of kijk eens in Engeland.

 2. Koen says:

  H. Velthuis het moet wel een directe versterking zijn en dat is nou eenmaal niet echt te vinden in de 2e bundesliga als daar een talent zou zitten dan gaat die wel naar de 1e bundesliga en engeland is nu eenmaal wat te hoog gegrepen… Dit was een buitenkansje, maarja als het al zo begint zeg ik stoppen met die vent.

 3. louis says:

  Begin er niet aan wordt 3 keer niets
  Totaal geen mentaliteit de lasten zijn groter dan de lusten. NIET DOEN
Archief