Zondag 23 juni 2024
Twentesport

Commissarissen voetbalbedrijf FC Twente blazen aftocht

Geplaatst op 21 augustus 2017 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Opnieuw schudt het voetbalbedrijf FC Twente het bestuurlijke bed op. Zo zullen de commissarissen Schutrups (voorzitter) en Heerts per oktober uit de Raad van Commissarissen stappen. Onduidelijk is wat de overwegingen zijn en of er sprake is van publieke dan wel commerciële druk

Eerder mislukte een poging de advocaat Schutrups te offeren teneinde zijn plaats te laten innemen door de gewezen bouwondernemer en bedrijvendokter Spenkelink. Tot dusverre leek voormalig FNV-voorzitter alle stormen en troebelen te overleven, maar ook hij ruimt nu het veld in de Veste, al dan niet onder druk.

Overigens verdwijnen in het kader van het opschudden der bedden ook twee bestuurders van de Stichting FC Twente ’65, die de commissarissen benoemt. Dat zijn bestuursvoorzitter Van der Lof van Twentsche Kabel Holding en voorman Keizer van het incassobedrijf GGN.

De bestuurlijke strapatsen bij FC Twente veroorzaken meer onrust in Enschede, bovenop het gemor over de sportieve neergang van de club en het conflict met Vak P over mores van de club (en de gemeente) met de harde kern.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief