Dinsdag 20 februari 2024
Twentesport

David en Pelupessy geselecteerd voor Oranje onder de 19 jaar

Geplaatst op 22 februari 2012 door   ·   Geen reacties

ZEIST – Chris David en Joey Pelupessy (foto) van FC Twente zijn geselecteerd voor het Nederlands elftal voor spelers onder 19 jaar. Keeper Wouter Dronkers staat op de stand-by lijst. Oranje onder de 19 jaar speelt  op woensdag 29 februari om 14.00 uur in Stadio Comunale Lido te Locarno een oefeninterland tegen Zwitserland. Op dezelfde dag speelt het Nederlands Elftal onder de 17 een oefenduel tegen België. Het FC Twente-drietal Matheus de Wit, Abdul Nuri en Dario Tanda is door bondscoach Albert Stuivenberg op de stand-by lijst geplaatst.

Bondscoach Roger Reijners heeft voor het Nederlands vrouwenelftal voor het toernooi om de Cyprus Cup drie vrouwen van FC Twente geselecteerd: Maaike Heuver, Marlous Pieëte en Sari van Veenedaal. Oranje neemt het op tegen achtereenvolgens Italië, Schotland en Canada.

Het toernooi begint voor de Nederlandse vrouwen op 28 februari tegen Italië. Twee dagen later wacht de ontmoeting met Schotland en weer twee dagen later staat de wedstrijd tegen Canada op het programma. Afhankelijk van het resultaat dat de Oranje Vrouwen in die duels behalen, wordt 6 maart een finaleduel gespeeld. Reijners heeft 22 spelers opgeroepen voor het toernooi.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief