Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

DETO herstelt zich knap en Excelsior’31 zakt alweer af

Geplaatst op 25 februari 2023 door   ·   Geen reacties

VRIEZENVEEN/RIJSSEN – In  de hoofdklasse van het zaterdagvoetvoetbal maakte DETO de misstap van vorige week goed door vanmiddag thuis met 5-0 van Flevo Boys te winnen.

Dat zoet mocht Excelsior’31 in de derde divisie niet smaken, want de Rijssenaren gingen op De Koerbelt tegen Sportclub Nijkerk in de slotfase met 1-2 onderuit, wat een domper was nadat vorige week de weg. omhoog juist was ingeslagen.

DETO-Flevo Boys 5-0

VRIEZENVEEN/RIJSSEN – In  de hoofdklasse van het zaterdagvoetvoetbal maakte DETO de misstap van vorige week goed door vanmiddag thuis met 5-0 van Flevo Boys te winnen. Dat zoet mocht Excelsior’31 in de derde divisie niet smaken, want de Rijssenaren gingen op De Koerbelt tegen Sportclub Nijkerk in de slotfase met 1-2 onderuit, wat een domper was nadat vorige week de weg.

Excelsior’31- Sparta Nijkerk 1-2

In de derde divisie leek Excelsior’31 drie gouden punt te pakken tegen Sparta Nijkerk, want de ploeg Rijssense formatie kwam  halverwege de eerste helft op voorsprong door een strakke kopgoal van Alex  de Jong. Het lang zo te blijven, maar in het laatste kwart van de wedstrijd ging het toch nog mis en kreeg Excelsior’31 de kous toch nog toch op de kop. Waar de gelijkmakende goal van Max Leeflang niet onverdiend kon worden genoemd, was de tweede van de Nijkerkers dat wel, temeer omdat er bijna tien minuten extra tijd bijkwam.

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief