Doelpuntloos gelijkspel voor Jong FC Twente

Geplaatst op 6 mei 2013 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Jong FC Twente heeft maandagavond de laatste thuiswedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld tegen Jong NAC Breda. De Tukkers waren gedurende het hele duel de bovenliggende partij, maar wisten niet tot veel kansen te komen. Dat gold ook voor NAC Breda, waardoor het duel in 0-0 eindigde.

Voor rust waren er enkele kansen voor FC Twente. De grootste kans voor jong FC Twente kwam van het hoofd van Peter Gebben. De verdediger knikte de bal via de grond richting het vijandelijke doel, maar de vingertoppen van NAC-goalie Coremans voorkwamen een Twentse treffer. Op slag van rust was Felicitiano Zschusschen nog dichtbij een doelpunt. De rappe aanvaller schoot vanuit een lastige hoek net over. Het was een van de weinige hoogtepunten in het eerste bedrijf.

Aan het begin van de tweede helft schakelde Jong FC Twente een tandje bij. Dit resulteerde  in kansen voor  Fillinger, Gyasi en Rosales, alleen leverden deze geen doelpunt op. Daardoor bleef het 0-0.

Jong FC Twente – Jong NAC Breda 0-0