Zaterdag 2 maart 2024
Twentesport

Dušan Tadić over thuisduel tegen Levante: ‘We zullen laten zien dat we beter zijn’

Geplaatst op 6 november 2012 door   ·   2 Reacties

HENGELO – De fraaie 3-0 zege op Feyenoord is alweer geschiedenis, FC Twente richt zich op de volgende wedstrijd en ook dat is een belangrijke. Donderdagavond zal de formatie van Steve McClaren de laatste kans moeten en willen grijpen om ‘te overwinteren in Europa’, zoals dat heet. Van Levante UD, de nummer 5 van de Spaanse competitie, zal in Enschede gewonnen moeten worden. FC Twente heeft in groep L na drie wedstrijden nog maar twee punten en staat daarmee derde, op vier punten van Levante en vijf van Hannover96. Helsingborgs IF is vierde met 1 punt. ‘We hadden nu negen punten moeten hebben. We waren in alle drie de wedstrijden de beste ploeg’, zegt Dušan Tadić (archieffoto). ‘We kunnen nog negen punten halen, we weten dat we beter zijn. Laten we net zo goed spelen als afgelopen zondag. Dan winnen we van Levante en kunnen we verder kijken wat er nog te halen is.’

Tadić is content over de vorm die zijn ploeg vooral in de eerste helft van het duel met Feyenoord toonde. ‘De vorm is goed. Die wedstrijd heeft ons nieuwe kracht gegeven. We hadden er goed op voorbereid en dat zullen we voor de wedstrijd tegen Levante weer doen. Ze hebben een goed team, maar wij hadden geen geluk. De scheidsrechter verpestte de wedstrijd. We zullen donderdag laten zien dat we beter zijn dan Levante’, aldus de aanvaller uit Servië.

(Foto Eric Brinkhorst)

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. bert westerink says:

    Helaas dat we Fer EN Chadli moeten missen,zou ze GRAAG in de basis zien a.s.Donderdag maar HELAAS!ZAL NOG HARDER MOETEN SCHREEUWEN VOOR DE WINST!

  2. Eduard says:

    Tjonge jonge, Geen woorden maar daden, en als je het allemaal alleen kunt dan geloof ik je. De elf spelers die op het veld staan zijn nog lang geen team. Zit totaal niets in dit elftal waarvoor je naar het stadion zou komen.
    Hopelijk komt het mooie voetbal snel terug in Enschede. Eerst zien dan geloven. Iets wat je weken niet tussen de oren recht kunt zetten zal nu ook niet opeens gaan klikken.

    Twente kan alleen winnen van ploegen die bang zijn en pech hebben dat ze niet als eerste gescoort hebben. Ik heb er totaal geen vertrouwen in, ook niet na de zwakke wedstrijd tegen Feyenoord. Maar wens jullie veel succes! 1 + 1 = 2. Voetbal is niet zo moeilijk als jullie het willen maken. Wat Twente mis is een iemand met persoonlijkheid die de sukkeltjes meetrekt naar een hoger nivo!
Archief