Zondag 16 juni 2024
Twentesport

Excelsior’31: ultieme kans derde-divisionist te blijven

Geplaatst op 30 mei 2023 door   ·   Geen reacties

GENEMUIDEN– In de nacompetitie om een plek in de derde divisie  van het zaterdagvoetbal heeft Excelsior’31 de eerste wedstrijd vanavond verloren. Het treffen op sportpark De Wetering met  Genemuiden eindigde in 2-0  voor de gastheren, maar er volgt komende zaterdag een tweede wedstrijd en dan in Rijssen. En dan moeten de roodhemden  op hun eigen Koerbelt met minimaal drie goals verschil winnen om derde-divisionist te blijven.

De goals van vierde-divisionist uit Genemuiden kwamen vanavond op naam van Rens van Benthem, die een penalty verzilverde, en Yoran Popovic die de marge verdubbelde. Exccelsior’31 had in de kop van Overijssel weinig in te brengen en liet zich naarmate de wedrtijd vorderde bovendien enkele keren de kop gek maken. Het leidde vooral af  van de hoofdzaak, zelf scoren om zaterdag voor het tweede  en beslissende treffen met voldoende marge te creëren.

En dan moet de ploeg  komend weekend met tenminste marge van drie goals als winnaar van het veld stappen en zich niet zoals vanavond wél gebeurde laten verleiden tot het maken van domme  overtredingen en het daardoor het verzamelen van scheidsrechterlijke kaarten.

 

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief