Zondag 26 mei 2024
Twentesport

FC Twente distantieert zich van samenwerking met FC Het Net Werkt

Geplaatst op 7 januari 2011 door   ·   Geen reacties

07 januari 2011
ENSCHEDE –  FC Twente wil geen zakelijke relatie onderhouden met de businessclub die opereert onder de naam ‘FC Het Net Werkt’. Dat heeft Marco Behrens namens de eredivisieclub aan haar sponsors medegedeeeld.  

FC Het Net Werkt noemt zichzelf op haar overigens summiere website een businessplatform.  ‘Het is een combinatie van live en digitaal netwerken’, zo wordt de bedoeling van het platform weergegeven. In de brief wil FC Twente haar sponsors erop attenderen dat FC Het Net Werkt actief bezig is leden te werven voor de businessclub waarbij door (telefonische) acquisitie de suggestie gewekt wordt, dat die businessclub in samenspraak met FC Twente is opgericht en FC Twente haar volledige medewerking verleent aan de diverse netwerkactiviteiten. Daarbij wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal van FC Twente.  

‘Niets is minder waar’, schrijft Behrens, ‘deze groep ondernemers is bij ons bekend, echter FC Twente distantieert zich volledig van alle netwerkactiviteiten van ”FC Het Net Werkt”. U bent vanzelfsprekend vrij lid te worden van deze businessclub, echter wij vinden het onze taak u te informeren dat dit los staat van FC Twente en derhalve geen officiële businessclub is van FC Twente.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief