Zondag 21 juli 2024
Twentesport

FC Twente geeft gehoor aan klachten spelers en vervangt slechte grasmat

Geplaatst op 31 januari 2011 door   ·   1 Reactie

ENSCHEDE – FC Twente geeft gehoor aan de klachten van de spelersgroep en vervangt de komende dagen de grasmat in de Grolsch Veste. De wedstrijden tegen PSV en Feyenoord werden afgelopen week immers gespeeld op een erbarmelijk slecht veld, waarna door de clubleiding is besloten direct actie te ondernemen. Voor de eerstvolgende thuiswedstrijd speelt Twente op een nieuwe mat.

Gisteren, na afloop van de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Feyenoord, maakte Wout Brama terechte kanttekeningen bij het speelveld. ‘Je mag niet alles afgeven op het veld, want ik vind dat we tegen Feyenoord in een hoger tempo moesten spelen. Toch heeft het veld absoluut te maken met de prestaties. Ons spel kenmerkt zich door goed positiespel. Wil je dat spelen, dan moet je een goed veld hebben’, aldus de middenvelder.

Volgens Eugenio Porcu, manager operationele zaken, staat het onvoldoende vast wat de oorzaak van de slechte conditie van het veld is. ‘Bij het voetbal dat Twente wil spelen, is een goede grasmat essentieel’, zegt hij. ‘De komende dagen wordt gestart met de werkzaamheden.’

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. han says:

    zit er geen garantie op voetbal velden??
Archief