Dinsdag 20 februari 2024
Twentesport

Twente haalt Anass Salah-Eddine terug naar Enschede

Geplaatst op 3 februari 2024 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE –  Te elfder ure heeft FC Twente met Anass Salah-Eddine een oude bekende terug gehaald naar Enschede. Hij was de afgelopen maanden verhuurd aan Ajax, waar hij weinig gelegenheid kreeg een basisplek af te dwingen.

Salah-Eddine mag het nu weer in Enschede laten zien. Hij heeft voor drie-en-een-half seizoen getekend in de Veste. Dat toont wel aan dat  de trainer Josef Oosting vertrouwen heeft  in de groeibriljant. Dat geldt ook voor verdediger Myron Boadu.  De voormalige  goudhaan van AZ komt nu voor een half seizoen naar Enschede, om zich te bewijzen, vooralsnog op huurbasis.

Behalve voor Myron Boadu en Anass Salah-Eddine is het ook voor FC Twente-trainer Oosting ook bijzonder om tegen zijn voormalige club te spelen. Hij laat op de  clubsite weten nog niet te weten of zijn aanwinsten meteen al in actie komen.: ‘We moeten nog bepalen of Myron en Anass er morgen al bij kunnen zijn. Beiden brengen bepaalde kwaliteiten met zich mee. Na het vertrek van Manfred (Ugalde, red)) wilden we er graag een tweede spits bij en dat is gelukt. Anass is een multifunctionele speler en met hem hebben we kunnen voorsorteren op de toekomst, ik ben tevreden.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief