Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

FC Twente in de markt voor Fer

Geplaatst op 16 juni 2011 door   ·   3 Reacties

ENSCHEDE – FC Twente heeft zich officieel gemeld bij Feyenoord voor Leroy Fer (archieffoto). De 21-jarige middenvelder heeft een contract tot medio 2012 bij de Rotterdammers. Dat meldt het AD. De eenmalig international kan een meerjarig contract tekenen.

Feyenoord wil de middenvelder graag behouden en heeft hem een contractverlenging aangeboden. Daar is hij nog niet op ingegaan en dus bestaat de kans dat hij na komende seizoen gratis De Kuip uitwandelt. Feyenoord wil derhalve luisteren naar het voorstel van FC Twente.  Fer zelf merkte op: Feyenoord is een grotere club, maar  het niveau bij Twente is hoger.’

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. lars arens says:

  fer is een goede speler voor twente. Hij kan wel eens de goede vervanger voor janssen zijn. hij zal zo wel eens de beste speler van de eredivisie worden. Hij is jong en kan dus nog veel beter worden. Mischien wel beter dan janssen

 2. sjon says:

  fer wordt een grote speler bij twente

 3. aks says:

  Nog geen schot in de zaken Fer en Guidetti
  Met Martin van Geel wordt het lastig tot onmogelijk onderhandelen, ik persoonlijk denk dat Twente hem vast moet leggen voor 2012 en dat houd dan in dat Feyenoord naast de centen grijpt.
  Wat Guidetti betreft, door een beetje internationaal te surfen op site’s in Zweden, Belgie, Engeland en Italie, ben ik van mening of John’s zogenaamde manager per Jonsson wel bestaat ?
  Wat is het geval, bij Bologna en Anderlecht is er geen intentie meer te ontdekken dat ze interesse hebben in John.
  Nu duikt het verhaal op dat hij kan bijtekenen bij Manchester City, terwijl ze daar al min of meer rekening houden dat hij naar FC Twente gaat.
  Houd John Guidetti FC Twente aan het lijntje ? dat is de vraag.
  aks
Archief