Vrijdag 1 maart 2024
Twentesport

FC Twente met verlanglijstje de transfermarkt op

Geplaatst op 21 december 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Aldo van der Laan, de rechterhand van voorzitter Joop Munsterman, gaat in januari de transfermarkt op met een verlanglijstje van FC Twente, dat is samengesteld na onderzoek van de scouting en in overleg met de technische staf. De Tukkers zijn op zoek naar een rechtsbuiten, aangezien het vertrek van Bryan Ruiz nog steeds niet is opgevangen, en naar een linksback.
‘We hebben deze week met elkaar aan tafel gezeten en alle spelers besproken. In januari wordt er actie ondernomen. We proberen de club te versterken’, aldus FC Twente-trainer Co Adriaanse, die zijn voorkeur uitspreekt. ‘Voor het vertrek van Bryan, onze beste speler, hebben we niemand terug gekregen. Als je een wiel nodig hebt en je krijgt een accu, dan word ik daar niet mee geholpen’, verwijst Adriaanse naar de andere versterkingen van FC Twente afgelopen zomer.
Hoewel de trainer niets wil bevestigen, prijken op het verlanglijstje de namen van aanvallers Dusan Tadic (foto) van FC Groningen, Luciano Narsingh en Oussama Assaidi (beiden sc Heerenveen). Het is aan Van der Laan de taak om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, maar zeker is dat de Tukkers diep in de buidel moeten tasten, mocht de club per se een van deze spelers willen hebben.
Daarnaast heeft FC Twente voor een versterking in de slotlinie het oog laten vallen op NAC-verdediger Robbert Schilder.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief